What we can do for you... ?

Just sit and be pretty...


_______________________

TIJDELIJKE STOP

OP INSCHRIJVINGEN

Wegens het grote aantal aanmeldingen hebben we de mogelijkheid tot inschrijven even tijdelijk stopgezet.


________________________________________


"Sex sells", zeggen alle marketeers altijd.

Ons motto is "DOGS SELL BETTER!"

Zet een hond naast je product

en de attentiewaarde schiet omhoog.

 

DesignerDogModels is een hondenmodellen-bureau waar honden niet allerlei kunstjes op comando hoeven te kunnen. Het enige waar wij voor instaan is dat ze kunnen Zitten En Mooi Wezen. Als ze nog iets extra's kunnen of willen doen, dan is dat een bonus.


DesignerDogModels is een intermediair tussen hondeneigenaren en opdrachtgevers. Wij maken kosteloos promotie voor hondeneigenaren op onze site en plaatsen portfolio's van de honden op onze facebookpagina. Indien je, als bedrijf of reclamebureau, een leuke hond ziet voor een shoot of catwalk, dan kun je ons bellen of mailen en brengen wij je in contact met de eigenaar van de hond. De afspraken worden rechtstreeks met de hondeneigenaar gemaakt. Wij zitten daar verder niet tussen. Wel kunnen wij natuurlijk advies geven of voor begeleiding zorgen. Omdat DesignerDogModels eigendom is van Trimsalon Chardaz en DogGoesShopping, kunnen wij, indien gewenst, ook de honden stylen, zowel het haar als de accesoires.   

 

Honden zijn geen mensen en dat willen we graag zo houden. Maar onze honden zijn wel lief, grappig, mooi en altijd bijzonder. Eigenlijk spreken de portfolio's van onze modellen voor zichzelf...Nieuws

Nacht van de Mode


Tijdens de Nacht van de Mode 2014 hield DesignerDogModels een spectaculaire Hondenmodeshow in het Modekwartier in Arnhem. Bekijk hier het fotoalbum!


 

Nacht van de Mode: Who let the dogs out?Wie wij zijn 

The movie


10 februari hadden wij een casting van ons hondenmodellenbureau. Harm Edens kwam opnames maken voor zijn programma Gelderse Koppen.


Een hond inschrijven


DesignerDogModels is een intermediair tussen hondeneigenaren en opdrachtgevers.


Wij maken kosteloos promotie voor hondeneigenaren op onze site en plaatsen portfolio's van de honden op onze facebookpagina. Inschrijven kost dus niets.


Als een bedrijf of reclamebureau ons belt voor je hond, dan krijgen zij jouw emailadres, zodat ze contact met je op kunnen namen. De afspraken maak je dus zelf rechtstreeks met de opdrachtgever. Wij zitten daar verder niet tussen.


Wel kunnen wij natuurlijk advies geven of voor begeleiding zorgen. Omdat DesignerDogModels eigendom is van Trimsalon Chardaz en DogGoesShopping, kunnen wij, indien gewenst, ook de honden stylen, zowel het haar als de accesoires.TIJDELIJKE STOP OP INSCHRIJVINGEN

Wegens het grote aantal aanmeldingen hebben we de mogelijkheid tot inschrijven even tijdelijk stopgezet.


Hierin moeten de volgende gegevens staan:

  • Je naam, adres, telefoon en emailadres
  • Naam, geboortedatum, ras en geslacht van je hond
  • En eventueel bijzonderheden van je hond (bijvoorbeeld: Hij kan lachen... of Extreem lui...)
  • Minimaal 1 foto van alleen het hoofd van je hond
  • Minimaal 1 foto waar je hond helemaal op staat
  • Minimaal 1 foto van je hond met een product. Zo kan de klant direct zien dat de attentiewaarde van een product omhoog gaat met jouw hond erbij!


Als we je inschrijving ontvangen hebben, dan maken we een portfolio voor je hond aan op onze facebookpagina: www.facebook.com/designerdogmodels. Het kan even duren, omdat we ontzettend veel aanmeldingen krijgen, maar je krijgt vanzelf bericht als het portfolio erop staat.
Contact


Dicky van den Broek

www.DogGoesShopping.com


Erny van Houten

www.chardaz.nl


Email: info@designerdogmodels.com


DogXperience

Catharijnestraat 109

6822 CC Arnhem


Copyright © DesignerDogModels.com All Rights Reserved